Најнови вести

Каракамишева: Апсолутно е неприфатливо институции да се креираат врз база на документи кои се спротивни на Уставот и Меѓународното право

Loading the player...

Обсервер

19:00 - 23:00

ЖИВО

Следува:


+ Економија

Транзицијата остави 200.000 работници на улиците, затворени беа 600 поголеми фабрики
+ повеќе


+ Регион


+ повеќе

+ Свет


+ повеќе

+ Спорт+ повеќе


+ Сцена

+ повеќеПовеќе