„Бумбар“ урива рекорди на гледаност (ФОТО)

Контактната емисија „Бумбар“ на Тв Нова урива рекорди на гледаност. Граѓаните секојдневно гласаат и се јавуаат да коментираат теми од политичкиот живот па тоа придонесе гладаноста секојдневно да расте.

Па така вчерашната емисија во која се дебатираше за за законот за јазици привлече 42.361 гледачи, со рејтинг 2,24 и шер од 5.11 проценти.

Ви благодариме на довербата.Гледајте „Бумбар“ во 18 часот на Тв Нова