Дурловски и Чавков бараат да се бранат од слобода

Вчера во Апелацискиот суд се одлучуваше за притворите на дел од осомничените од 27 април.Меѓу нив се и поранешниот министер Митко Чавков и оперскиот пејач Игор Дурловски кои бараат да се бранат од слобода.Прилогот го подготви Ивица Стојановски.