Издавач

ТРД Телевизија Нова ДООЕЛ Скопје

Адреса Бул. Киро Глигоров бр.4, зграда 2, влез 5, 1000 Скопје, Република Македонија
Телефон +389 2 2402 001
Web www.tvnova.mk
Email info@tvnova.mk contact@tvnova.mk

Импресум

Директор

Дарко Колевски
darko.kolevski@tvnova.mk

Главен и одговорен уредник

Билјана Василева Трендафилова

Заменици на главниот и одговорен уредник

Предраг Кукиќ
Анита Петровска – Рајковиќ
Горан Петрески
Љубиша Николовски

Веб редакција – www.tvnova.mk

Фросина Маневска
Игор Чавески

Новинари

Елена Марковска
Иван Лазаров
Наум Стоилковски
Христо Ивановски
Ивица Стојановски
Љупка К. Камчева
Александра Овчарска
Андријана Лазова
Данче Азманова
Емил Десподов
Јана Јосифоска
Градимир Марковски
Јована Костадиновска
Александар Видиновски
Елена Равановска
Андреа Сибиновска Чобанова
Катерина Тодевска Спасиќ
Габриела Додевска
Елена Џугуманова
Александра Велинова

Спортска редакција

Бранко Илиевски – уредник
Горан Андевски
Катерина Павлова Николовска
Дамјан Николовски

Деск

Ивана Салтировска
Елена Тарчуговска
Филип Ристов
Александар Арсовски
Тиана Станковиќ
Исо Мухиќ

Албанска редакција

Бесмира Ејупи – презентер
Зекирја Меџити – новинар
Седат Селими – новинар
Селма Хелшани – презентер