Како Симпсонови ја предвидоа победата на Трамп?

Во една од епизодите на серијата Симпсонови, емитувана пред полни 16 години, во 2000-та година, Хомер Симпсон и неговото семејство сведочеа на неверојатен тек на случувањата, барем како што изгледаше во тоа време.

Повеќе од десетици години подоцна, таа неверојатна епизода се оствари во средата наутро, а Доналд Трамп стана претседател на САД.