ОХРИД ВО ЈАНУАРИ: 7 фотографии сведочат за рајот во кој живееме!

Еден од најдобрите фотографи на Балканот, охриѓанецот Стојан Стојановски повторно ја изненади јавноста со нова јануарска разгледница од прекрасниот Охрид покриен со снежна покривка.

Градот со сета своја убавина во текот на летниот период привлекува илјадници туристи кои одлучуваат својот годишен одмор да го поминат токму на охридските плажи и да уживаат со своите најмили, но амбициозниот фотограф Стојан Стојановски одлучи да ни ја прикаже и другата страна преку својата креативност – Охрид во јануари.

Уживајте во несекојдневните фотографии од градот Охрид во првите денови од месец јануари 2017-та година.

02-ohrid-macedonia

03-ohrid-macedonia

04-ohrid-macedonia

05-ohrid-macedonia

06-ohrid-macedonia

07-ohrid-macedonia