Ова е вистинското име на Иванка Трамп

Иако ширум светот е позната како Иванка Трамп, ќерката на Доналд Трамп конечно откри како и е правилното име.

Таа името го добила по својата мајка и се вика Ивана.

-Иванка е прекар за луѓето чие име е Ивана, открива ќерката на Трамп.