Пеколна машина: Погледнете што може рускиот бомбардер SU-34 (ВИДЕО)

SU-34 е руски повеќенаменски ловец-бомбардер кои е создаден за изведување на удари на копнени цели на противникот во оперативна и тактична длабина.

Погледнете ја неговата моќност, делува застрашувачки.