„Само да си тука до мене“ нов сингл на бендот Extravaganza

Бендот Extravaganza издаде нов сингл и видеозапис за песната „Само да си тука до мене“.

Extravaganza се состои од Јовче Воденичаровски (вокал и гитара) и Крсте Калевски (гитара).

Музиката и аранжманот се дело на познатиот композитор Хари Котларовски, а текстот го напиша Јовче Воденичаровски