Гога Секулиќ во жешко издание

Пејачката е исполнета на љубовниот план, а сето тоа се одразува на нејзиниот физички изглед.

Гога Секулиќ објави провокативна фотографија.

Таа во преден план го ставила своето бујно деколте, па од кревет испрати и бакнеж на верните фанови.