Можете ли да погодите на кое животни личи нашата позната пејачка и нејзиниот колега?!

Дека е убаво секој да се шегува и на своја сметка, покажа познатата Лидија Паскова и нејзиниот колега Далибор од „Ориентал бенд“.

Лидија, на својот профил на фејсбук објави фотографија која ги насмеа нивните фанови и пријатели.

Погледнете ја фотографијата и насмејте се. Секоја сличност со животното на фотографијата е случајна. 🙂

dfdfvdfvdfv