НЕГО СЕ МУ ОДИ ОД РАКА: Ѓоко Јовиќ новата година ќе ја дочека во најелитниот ресторан во Австралија

Најпопуларниот македонски фолкер, Ѓоко Јовиќ заедно со Енерџи Бенд новата година ќе ја дочека работно во елитниот ресторан „Grand Neret Reception“ во Мелбурн, Австралија.

Македонскиот фолкер за чии настапи секогаш се бара карта повеќе, неодамна стана татко по трет пат, откако неговата сопруга Ивана Јовиќ на свет го донесе малечкиот Јоан.

Во очекување на нови хитови, погледнете го уште еднаш последниот видеозапис во продукција на „Горила“ наменет за балканскиот пазар.