Почина пејачката Дона Арес

Пејачката Дона Арес почина по долгата и тешка болест. Азра Колаковиќ, позната како Дона Арес почина на своја 40. годишна возраст.

Пејачката која три пати водеше битка со ракот починала денес во родното место Бихаќ, дознава српски Ало.
Дона Арес од 2014 година се бореше со ракот на матката.

Родена е на 1. ујануари 1977 година во Бихаќ, а со музика почнала да се заминава уште како дете.