„ГРДАТА БЕТИ“ повеќе не е грда!

Америка Ферера, главната актерка од серијата „Грдата Бети“, каде ја играше Бети Суарез, се појави како водителка на гламурозен ТВ настан на Венити Фер, во сосема поинакво издание.

Ферера изгледа сосема различно од Бети Суарез. 32 годишната актерка пред една недела сосема го промени изгледот.

Ја скрати и ја осветли долгата црна коса, за потребите на новата серија „Superstore“.

– Секој пат кога ќе се погледнам во огледало се прашувам: кој е ова, вели Ферера.

beti3