Јубилејот на 600-та епизода прославен со виртуелна реалност – Сипсонови

Една од најдолго прикажуваните анимирани серии на телевизијата „Сипсонови“, јубилејот на 600-та епизода ќе го прослават со со тоа што оваа епизода ќе биде прикажана во виртуелна реалност.

Креаторите на серијата соработуваат со „Google“, а епизодата продуцирана од „ГУГЛ СПОТЛАЈТ СТОРИС“.

Погледнете ги деталите за сатиричниот приказ за животот на работничката класа, преку Хомер, Марџ, Барт, Лиза и Меги – Познатите Сипсонови.