Пејачката Глорија Сангер изврши самоубиство

Глорија Сангер, поранешна пејачка на групата „Флејм“, изврши самоубиство во нејзиниот дом во Палм Бич Гарденс на Флорида, каде живееше последните години.

Како што објави белградскиот весник „Блиц“, Глорија земала смртоносна доза на лекови и со што си го одзела животот.

Таа го извришила самоубиството, истиот ден кога на Фејсбук објавила дека е во врска со српски првак во фитнес Бранко Теодоровиќ.

Глорија се обиде да изврши самоубиство и пред десет години, кога сакаше да скокне од прозорец, наведува Блиц.