Популарниот Бајага гостин во Нова Биз на ТВ Нова

15167584_10154755833123648_1900594900773183045_o

„Се уште сум романтичар во душата и тоа се гледа во моите песни. Ова време кое го живееме влијае на мене, оваа транзиција, но мислам дека со музиката и со убави мисли се бранам“, ќе ви рече популарниот Бајага.

Во продолжение погледнете го интервјуто со популарниот Бајага: