Мег Рајан непрепознатлива поради естетската хирургија

Американската актерка Мег Рајан подолго период не е присутна во светот на глумата, а најверојатно и нема да се врати поради големиот број пластични операции.

Ѕвездата на романтичната комедија „Кога Хари ја сретна Сали“ веќе долго не се појавила во филм. Таа вешто ги избегнува настаните во Холивуд, а фотографите од време на време ќе ја забележат на улиците на Њујорк.

Нејзиниот изглед денес е непрепознатлив поради естетската хирургија. Големиот број операции во целост го имаат променето нејзиниот изглед.

Поради затегнување на лицето со ботокс и пополнување на усните, нејзиното лице е потечено, а некои нејзини фанови се згрозени од нејзиниот слаб и неуреден изглед.