Најголемото новогодишно пејачко фијаско (видео)

На еден од најспектакуларните дочеци на Нова година, на Тајмс Сквер во Њујорк, пејачката Мараја Кери имаше чест да ги отпее нејзините два најголеми хитови.

Но, поради технички причини Мараја се збуни и отпеа погрешен текст.

Тогаш сите сфатија дека станува збор за пеење на плејбек.

Во позадина се слушаше еден текст, додека Мараја пееше друг.

Пејачката сфати што се случува, не сепак не се откажа.

На крајот од настапот се извини.

И така, Мараја, веднаш по новогодишната ноќ стана главна тема на Интернет.