Од Југословенка до Прва дама на Америка: Која е Меланија Трамп?

Сопругата на Доналд Трамп, Меланија Трамп стана новата прва дама на САД.

Сите ја знаеме како елегантна, убава и секогаш добро облечена, но што не знаеме за новата прва дама на Соединетите Американски Држави?