Лазаров: Со задоволство се враќам во Свети Николе

Во моментов живее во Барселона, но секогаш со задоволство се враќа во Свети Николе.

„Чувството кога се враќам во Свети Николе е прекрасно. Одам со задоволство, максимално го користам времето. Гратчето е мало, другарите се истите. Голема одлика на човек е да не ги заборава пријателите со којшто израснал“, изјави Лазаров.

Нашиот најдобар ракометар Кире Лазаров во интервју за ОКО на ТВ НОВА говореше за своите подеми, падови, почетоците и врвовите од кариерата, љубовта кон семејството и пријателите.