Никола Груевски

Груевски: Она што го најавив се реализира, почнува со градба фабриката на WIK која треба да донесе 1.000 вработувања во прилепско (ВИДЕО)
Груевски: Планот им е да се уништи ВМРО, ние да лежиме во притвори, за Заев да ги исполни ветените работи кон оние кои го донесоа за премиер


Груевски: Ќе ги зацврстиме и збиеме нашите редови, ќе се преброиме и прочистиме и повторно со победа ќе се вратиме на чело на државатаГруевски: Новата влада функционира без никаков концепт – СДСМ сака преку СЈО да внесе сомнеж кај граѓаните за чесноста на ВМРО-ДПМНЕ