Три бесплатни книги за студентите (ФОТО)

Три бесплатни изданија за студентите за една година се објавени со поддршка на фондацијата Конрад Аденауер.

Книгите се на теми „Современи политички системи“ и „Политички партии и интересовни групи“, а се подготвени од професорите Тања Каракамишева-Јовановска, Саво Климовски и Александар Спасеновски.