На владина седница разгледана Информацијата за евтини летови

Владата на денешната седница ја разгледа Информацијата за текот и прогресот на активностите за реализација на проектот „Евтини летови за македонските граѓани“ за периодот 2015 – 2018 година.

Информацијата е разгледана на предлог на Министерството за транспорт и врски.