АНКЕТА: Што мислат граѓаните за поскапувањето на сместувачките капацитети пред Суперкупот?

ТВ НОВА излезе на улиците и ги праша граѓаните што мислат за поскапувањето на сместувачките капацитети пред Суперкупот во Скопје? Велат, образоте е поважен од парите. Граѓаните не поддржуваат брза заработка за Суперкупот.