Арсов: Се отежнува работата на ТВ Нова со „фингирани“ и недокажани процеси

„ТВ Нова е дефокусирана од својата работа која треба професионално да ја работи со вакви „фингирани“ и измислени работи кои се уште не се докажани“, истакна Борче Арсов од АЕК во „Отвореното студио“ на ТВ Нова.

Цветин Чилиманов и Борче Арсов беа гости во „Отвореното студио“ со Анита Петровска-Рајковиќ на тема „Без медиумите и новинарите не бива демократија“