Бездомниците од Момин Поток задоволни од условите

Бездомниците задоволни од условите за сместување во Момин поток. Велат, добиваат јадење два пати во денот.

„Во овој пункт условите се многу добри, имаме за јадење два пати, облека и се бањаме“, вели еден од бездомниците и додава дека во пунктот се згрижени околу 20 лица.