Кривичен суд: СЈО се обидува да прави јавен линч на судиите

Скопскиот кривичен суд, гледа обид за линч во писмените дописи и јавни соопштенија на Специјалното јавно обвинителство кон судот и судиите, во кои се жали дека им се прават опструкции.

Однесувањето на СЈО го критикуваше и првиот човек на судскиот совет Зоран Караџовски.

Елена Ивановска Мукоска