Македонија – балканска приказна?

„Македонија – балканска приказна?“ е темата на вечерашната емисија „Аргументи“ со Љубиша Николовски, во 20.30 часот.

Во студиото на ТВ НОВА вечерва ќе гостуваат аналитичарот и професор за безбедност Златко Кесковки и универзитетскиот професор Никола Дујовски.