Македонија се рекламира среде изборната програма на CNN

Реклама за инвестирање во Македонија и за македонскиот туризам се емитува среде програмата посветена за изборниот ден во САД.

Ако се има предвид колкаво е значењето и интересот за овие избори во САД, несомнено само со оваа реклама Македонија допре до ушите на милиони гледачи ширум светот.