Мирен премин или преземање на власта

Вечерва „Аргументи“ со Љубиша Николовски на тема „Мирен премин или преземање на власта“

Гости во програмата ќе бидат Владимир Божиновски и Симонида Кацарска.

Почеток: 20:30 часот на ТВ Нова