Над 18 лица со скршеници од лизгавите струмички улици

bolnica-strumica

За три дена 18 граѓани со повреди здобиени од пад на мразот побарале лекарска помош во ортопедското одделение во струмичката болница. Лекарите советуваат граѓаните доколку немаат потреба да не излегуваат од дома, посебно повозрасните лица.

Наталија Миланова