НАЈНОВИ ВЕСТИ ВО СЕКОЈА МИНУТА: Преземете ја мобилната апликација на ТВ Нова за Android и iOS

ТВ Нова го прошири својот простор за пласирање на најновите информации со две одлични апликации за паметни телефони со инсталиран оперативен систем Android и iOS.

За прв пат во Македонија, имате можност да ги добивате најновите и најважните вонредни вести од земјава и од светот во форма на известувања на вашиот мобилен телефон.

Апликацијата можете да ја преземете од Play Store за Android и App Store за iOS.