„Народ за народ – власт за власт“ – „Аргументи“ на ТВ Нова

Гости во вечерашното издание на „Аргументи“ со Љубиша Николовски насловено „Народ за народ – власт за власт“ се универзитетскиот професор Ило Трајков и политичкиот аналитичар Сашо Клековски.

Гледајте „Аргументи“ во 20:30 часот.