НДМ: Не е точно дека случајот за атентатот на Глигоров е се уште отворен

Не е точно дека случајот со откривање на атентаторот на Глигоров е се уште отворен, тврдат од партијата Народно Движење за Македонија.

Според нив овој случај е одамна затворен.