Охрид: Годинава помалку скршеници од лани

Снегот и мразот создаваат дополнителни проблеми кај граѓаните.

Од специјалната болница за ортопедија и трауматологија „свети еразмо“ велат дека немаат зголемен обем на работа, а тоа се должи на фактот што граѓаните ги почитуваат препораките од министерството за здравство, да не излегуваат надвор на снегот и мразот доколку немаат никаква потреба.