Шијак: Исходот на мјузиклот „Тајно моја“ лебдеше во воздух и пред премиерата

Криво ми е бидејќи овој исход лебдеше во воздух и пред да излезе претставата.Идејата дека ќе се работи ваков проект не беше добронамерно прифатен од фелата, изјави актерката во вечерашното „Отоврено студио“ на Тв Нова.

-Од стар се манипулираше со некои други работи и се одалечуваше фокусот од уметноста.Бивајќи дел од проектот гледајќи ги талетираните ѕвезди во „Тајно моја“, можноста да се врви по нови правци.Мјузиклот не жанр што лесно се породува, а тука имавме повеќе љубов.Тука имавме инспиративен лик, добронамерен што ја љуби Македонија а тоа е Тоше Проески.Луѓето почнаа да го проституираат подготвувањето овој проект визави луѓето што го подготвуваат- вели актерката.