„Собраниски математики“ – тема на вечерашното отворено студио

Во „Отвореното студио“ на Телевизија Нова со Бојана Димитријевска вечерва ќе се дебатира околу последните случувања во собранието и собраниските математики.

Гости во дебатата се поранешните пратеници Солза Грчева и Љубиша Георгиевски.