Вечерва во отвореното студио на ТВНова ќе гледате…

Во вечерашното издание на отвореното студио со Наум Стоилковски на Телевизија Нова ќе се дебатира на тема „Разединувачки закон за обединувачки јазик“.

Гости ќе бидат Сефер Тахири и Александар Даштевски.

Следете нè со почеток во 20 часот.