Во Бумбар на ТВ НОВА ќе гласате за…

Влада: Во првите три месеци реализирани сите мерки од Планот 3-6-9 и Владата си отвори можност да се задолжува повеќе на домашниот пазар, се темите на денешното издание на Бумбар на ТВ НОВА за кои ќе можете да гласате.

Следете не со почеток во 18 часот.