Велешанецот го доби инсулинот до кој не можеше да стигне поради снегот

venjsfvednjs

Откако неколку дена поради ниските температури не бил во можност да стигне до Велес, Миле Ончевски од Згрополци ја доби терапијата за следните 30 дена.

Одговорните лица помогнале и во случаи на мозочен удар, но и во достава на храна и лекови за стари лица од Велешките села кои минатиот викенд беа тешко проодни.