Рибља Чорба може да го викнат на концерт: Погледнете како Дачиќ ја пее „Лутка са насловне стране

Откако со изведбата на „Осман ага“ го воодушеви турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган, српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ на приватна забава го испеа хитот на Рибља Чорба „Лутка са насловне стране“.Слушнете го, можеби лидерот Бора Ѓорѓевиќ ќе го повика на некој од своите концерти.