Погледнете што може новиот руски ловец Su-30SM (ВИДЕО)

Su-30SM е првиот руски двосед и повеќенаменски ловец од четвртата генерација.Со своите најмодерни перфоманси овој авион може да нападне воздушни , копнени и морски цели дење и ноќе во сите временски услови.

Погледнете го овој руски ѕвер.