Трудо „упадна“ со кајак на свадба

Канадскиот премиер Џастин Трудо приреди вистинско изненадување кога на една свадба „упадна“ со кајак.

Канадскиот премиер, на денот на свадбата на Мишел и Ханер, кајакарел во близина на националниот парк во Викторија.

Тој одлучил да се доближи до младенците и да им честита за свадбата.

Мишел била воодушевена од бакнежот што го добила од Турдо.