За помалку од половина час првите резултати од претседателските избори во САД

За половина час, ќе бидат објавени првите резултати од претседателските избори во Соединетите Американски Држави.

ТВ НОВА ќе врши пренос на првите резултати.

Бидете први и останете со програмата на ТВ НОВА.