Гаџет во форма на часовник за полесно патување

Самото патување пред да стигнете до саканата дестинација си има своја убавина, но, што е со оние кои имаат проблем со гадење?

За таа намена постои гаџет кој ја спречува оваа појава.

Тој е во форма на часовник, а како функционира можете да дознаете во продолжение.

Габриела Додевска