Хартија на која може да печатите и до 40 пати

Направена хартија на која може да се печати до 40 пати.

а да не се фрла толку хартија и да не се претвора во отпад научниците Тинг Ванг, Дајронг Ченг и нивните колеги осмислија нискобуџетен нетоксичен материјал на кој може да се печати и да се брише до 40 пати пред да се намали квалитетот.

Александра Велинова