Нова игра на „Гугл“ по повод Ноќта на вештерките

google_igra-85084

По повод Ноќта на вештерките, „Гугл“ промовираше нова видео игра во која мачката Момо има задача да го спаси од духови Училиштето за магии.

Играчите и помогат на слатка мачка да ги победи духовите цртајќи разни форми над нивните глави, а главна цел е да се „улови“ лошиот дух кој ја украл книгата со магии.

Ако сакате да ја играте оваа заразна игра одете на google.com и вклучете се во авантурите на Момо.