Паметна јакна која реагира на допир

Во овие студени денови, она што ќе го облечете е најважно за да го загреете вашето тело.

За оние кои велосипедот не го оставаат дури и кога температурите се под нула, паметната јакна е таа која ќе ги затопли.

Тоа е јакна која реагира на допир, со вграден џекард уред и блутуд.

Габриела Додевска