„Рампл Паф“ со иновативно ќебе

Ако викендов кој следи имате во план да заминете на планина, оваа информација може да ви биде од голема корист.

„Рампл Паф“ е иновативно ќебе кое ќе ви го олесни престојот на планина, истото ќе ве стопли, но и ќе ви овозможи да го наполните вашиот мобилен телефон.